aboflex™ produktgrupper

Under aboflex navnet forhandler og monterer vi foldevægge og Installationsgulve /Edb-gulve (fra Lindner AG).

For begge produktgruppers vedkommende, er fællesnævnerne fleksibel rumindretning og rumudnyttelse.

For foldevæggenes vedkommende drejer det sig om at kunne opdele store rum i et antal mindre rum, således at et og samme rum kan finde flere anvendelser.

I det private erhvervsliv såvel som i offentligt regi har man ofte behov for at kunne huse et stor-møde den ene dag og mindre konferencer eller møder den anden dag. Eller et antal mindre kontorer til dagligt, som ved særlige lejligheder kan indrettes til en stor konference sal.

I hotel og restaurationsbranchen ser vi ofte behovet for at kunne indrette festlokalerne til en stor firmafest den ene dag og weekenden efter skal samme lokaler kunne lægge rammen om et antal hyggelige konfirmationer, bryllupper eller andre familie begivenheder.

Foldevægge er svaret på disse behov for fleksibilitet.

Installationsgulve (Edb-gulve) giver også fleksibilitet, eksempelvis i indretningen af arbejdspladser hvor alle kabler ligger under gulvet og man blot flytter skrivebordet og plugger sine elektriske installationer ind i nærmeste stikkontakt, der ligger i specielle gulvplader fordelt rundt i gulvet. Teknisk maskineri såsom server- og kommunikationsudstyr kan ligeledes takket være installationsgulve nemt flyttes rundt, fjernes eller tilkobles.

Ydermere repræsenterer installationsgulve (edb-gulve) en forbedret sikkerhed, idet alle strømførende kabler ligger skjult under gulvet, således at man undgår at falde over dem eller at få elektrisk stød såfremt et kabel måtte være beskadiget. aboflex - Ancher's Gulvservice A/S er partnere med Europas førende producent af edb-gulve, Lindner AG

"aboflex™ - Fleksible rumløsninger"

KONTAKT OS

aboflex a/s 

en del af Ancher's Gulvservice A/S

Tørringvej 20

2610 Rødovre

​Tlf: 4492 5066

Mobil: 4032 0900


​CVR: 25471172

E-mail: cel@aggulve.dk

ONLINE TILBUD

Få online tilbud på foldevægge og installationsgulve​.

Udfyld venligst vores kontakt-

formular her:

Få et godt tilbud på:
Vælg her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt