Interessante links

Herunder har vi listet en række links som vi mener kan have interesse for vore partnere. Klik på teksten for at blive viderestillet. Eksterne hjemmesider åbner i et nyt vindue.

  • Producent af aboflex installationsgulve i Tyskland: Lindner AG
  • Interessant artikel af Thomas Kampmann, cand. polyt., arkitekt maa , vedrørende støjgener i byggeri. Primært omhandlende vinduer, men absolut også relevant i forbindelse med støjgener gennem vægge. Thomas Kampann omtaler hvorledes støj måles, hvorledes støjreduktionsenheden Rw defineres.
  • Den tyske brancheorganisation for installationsgulve Bauverband Systemböden (BVS) har mange interessante betragtninger omkring brugen af installationsgulve. Ligeledes en række downloads om sikkerhedsforhold på tysk og engelsk, som den danske brancheforening GSO har lagt sig op ad.
  • Den 15. april 2011 åbnede det nye Elvis museum Graceland i Randers. Bygherren ønskede at udnytte 1. salen med maksimal fleksibilitet og valgte derfor en aboflex foldevæg type 45A (Rw=45dB). Se klippet fra TV2 Nyhederne .
  • NNIT tog sidst i 2010 deres nye data center i brug. aboflex var med i byggeriet af denne nøgle facilitet for NNIT. Vi leverede og monterede edb-gulvene. Se video klippet fra NNIT hvor de stolt præsenterer deres nye datacenter.

KONTAKT OS

aboflex a/s 

en del af Ancher's Gulvservice A/S

Tørringvej 20

2610 Rødovre

​Tlf: 4492 5066

Mobil: 4032 0900


​CVR: 25471172

E-mail: cel@aggulve.dk

ONLINE TILBUD

Få online tilbud på foldevægge og installationsgulve​.

Udfyld venligst vores kontakt-

formular her:

Få et godt tilbud på:
Vælg her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt