aboflex™ firmaprofil

aboflex er blandt Danmarks førende forhandlere af totale løsninger indenfor fleksibel ruminddeling og rumudnyttelse ved hjælp af Foldevægge og Installationsgulve (edb-gulve)

Begge produktgrupper leveres i en bred vifte af varianter mht. til overflade, farve og belægning. For foldevæggenes vedkommende ligeledes med hensyn til lyddæmpning (dB). Alle løsninger er skræddersyede så de passer nøjagtigt til kundens krav og behov.

Vore kunder er offentlige såvel som private bygherrer, primært institutioner, banker, teleselskaber, hoteller, restauranter, undervisnings- og konferencecentre, firmaer). For de fleste projekters vedkommende har vi et nært samarbejde med arkitekttegnestuer, rådgivende bygningsingeniører og udførende entreprenører.

Projektets faser

Vi sikrer alle projektets faser fra tilbudsgivning over ordrehåndtering til levering og montering af de færdige løsninger i kundens lokaler. Vi inddrager så mange af byggeprojektets interessenter som muligt for at sikre den for kunden optimale løsning. 

Gennem et meget nært samarbejde med de rådgivende interessenter undgår vi kostbare fejltagelser og tidstab. Levering foregår med special lastbil afhængig af byggepladsens indretning. Vore specialiserede og erfarne montører sørger for montage af løsninger hurtigt og effektivt.

Alle faser af projektet er kvalitetssikrede, lige fra produktionen på højt specialiserede fabrikker i Tyskland og i Danmark til aflevering af projektet hos kunden.

"aboflex™ - Fleksible rumløsninger"

KONTAKT OS

aboflex a/s 

en del af Ancher's Gulvservice A/S

Tørringvej 20

2610 Rødovre

​Tlf: 4492 5066

Mobil: 4032 0900


​CVR: 25471172

E-mail: cel@aggulve.dk

ONLINE TILBUD

Få online tilbud på foldevægge og installationsgulve​.

Udfyld venligst vores kontakt-

formular her:

Få et godt tilbud på:
Vælg her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt